تلاش کوفی عنان برای کمک به اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار

تلاش کوفی عنان برای کمک به اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار
Copyright 
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

ملی گرایان بودایی میانمار (برمه سابق) روز سه شنبه به حضور کوفی عنان در کشورشان اعتراض کردند.

آگهی

ملی گرایان بودایی میانمار (برمه سابق) روز سه شنبه به حضور کوفی عنان در کشورشان اعتراض کردند.

کوفی عنان، دبیر کل پیشین سازمان ملل به ریاست کمیسیونی برگزیده شد که قرار است راه حلی برای ساماندهی به وضعیت مردم روهینگیا که اقلیت مسلمان میانمار را تشکیل می دهند، پیدا کند.

این انتصاب از سوی آنگ سان سوچی، مشاور ویژه و سخنگوی دولت میانمار انجام شد اما ملی گرایان بودایی حضور او را یک تهدید می دانند و مخالف آن هستند که یک خارجی در موضوعات داخلی کشورشان دخالت کند.

اونگ دن وای، از معترضان عضو حزب آراکان می گوید: «اتحادیه جمهوری میانمار کشوری است که حاکمیت خود را دارد. در چنین کشوری ما این را غیرقابل قبول می دانیم که کمیسیونی از خارجیها تشکیل شود.»

مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین در غرب میانمار زندگی می کنند و اگرچه آنها از چند دهه پیش در این کشور ساکنند اما همچنان مهاجران غیرقانونی کشور بنگلادش محسوب می شوند.

آقای عنان روز دوشنبه در اولین نشست این کمیسیون گفت: «برای ساختن آینده، دو جامعه بزرگ باید چند دهه بی اعتمادی را کنار گذاشته و راهی برای درآغوش گرفتن ارزش های مشترک، انصاف و عدالت پیدا کنند. مردم ایالت راخین باید راه خود را به سمت جلو ترسیم کنند. ما برای کمک اینجاییم. ما اینجا هستیم تا با ایده ها و مشاوره ها کمک کنیم.»

جمعیت روهینگیا نزدیک به یک میلیون نفر است و از زمان وقوع خشونتهای مرگبار در این منطقه در سال ۲۰۱۲ میلادی، دهها هزار نفر از آنها دیگر نتوانستند به روستاهایشان برگردند و همچنان در اردوگاههای موقت به سر می برند. آنها فاقد مدارک هویتی اند و به امکانات درمانی، تحصیلی و فرصتهای کاری این کشور، دسترسی ندارند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

تصویب کلیات لایحه «عوامل خارجی» در پارلمان گرجستان؛ اتحادیه اروپا هشدار داد

پادشاه بحرین بیش از ۱۵۰۰ زندانی را در چهارچوب «بزرگترین عفو سال‌های اخیر» بخشید

اعتراضات جدید در مجارستان؛ مقام سابق با انتشار صدای ضبط شده دولت اوربان را به فساد متهم کرد